Tak och Fasad

Högkvalitativa och pålitliga tjänster för att skydda och försköna ditt hem eller företag.

Din fastighets första intryck

Skydda ditt hem från väder och vattenläckage

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa och pålitliga tjänster för att skydda och försköna ditt hem eller företag. Oavsett om du behöver en takrenovering, fasadreparation eller helt enkelt vill ge ditt hus ett nytt utseende, är vi här för att hjälpa dig.

Renovering och reparation

Vi erbjuder expertis inom tak- och fasadarbete, inklusive reparationer, omläggningar och underhåll. Oavsett om det handlar om tegel, plåt, papp eller annat takmaterial, kan vi hjälpa till att skydda ditt hem från väder och vattenläckage.

Vi förvandlar ditt hem eller företags utseende genom fasadrenovering och målning. Våra specialister kan reparera skador, byta ut fasadmaterial och applicera högkvalitativ färg för att ge din fastighet ett nytt liv och öka dess värde.

Kontakta oss idag för en gratis konsultation och offert. Oavsett om du har ett akut behov eller planerar för framtiden, är vi redo att vara din pålitliga partner för alla dina tak- och fasadarbetsprojekt. Låt oss hjälpa dig att förvandla din fastighet till något extraordinärt och långvarigt.

offert

Få hjälp med ditt projekt!

Vi förvandlar dina bygg- och renoveringsdrömmar till verklighet.

B o C Entreprenad AB

Ett modernt byggföretag med kunden i fokus!

Org.nr: 559422 – 6648

Adress

Fälj oss